dommersnesoglarsen.no bruker blant annet Google Analytics og har innebygd innhold fra andre nettsider. Les mer under om hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn.
Analyse

Vi samler inn informasjon om bruk av nettstedet for å forbedre brukervennligheten, avgjøre hvilket innhold brukere oppfatter som informasjon, og i markedsføringsøyemed for å gi relevant informasjon til brukere ut i fra deres interesser. Eksempler på det vi måler er: Hvor mye tid folk bruker på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kom fra, om de kommer inn på siden med en mobiltelefon eller en datamaskin og hvilke sider de har vært inne på. Disse opplysningene behandles som en bolk, og vi kan ikke spore dem tilbake til en enkelt bruker.
Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er tekstfiler som plasseres på datamaskinen eller telefonen din når du laster inn nettstedet. Ingen av våre informasjonskapsler kan identifisere deg som person, men noen av dem kan plassere deg i en målgruppe for reklame, basert på tidligere bruk.Disse informasjonskapslene brukes på dommersnesoglarsen.no og undersider.– Google Analytics plasserer en informasjonskapsel på siden din som viser at du har besøkt siden. Denne brukes til analyseformål og slettes etter maksimalt 540 dager.– Facebook plasserer en informasjonskapsel på siden din som viser at du har besøkt siden. Denne brukes i markedsføringsøyemed og slettes etter 180 dager.Personopplysninger som utleveres til Facebook og Google er anonymisert, og enkeltbrukere kan ikke identifiseres.
Innebygd innhold fra andre nettsteder:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
Google Web Fonts

For å få et mer uniformt utseende på fonter, bruker denne siden web fonter levert av Google. Når du åpner en side, vil nettleseren laste de nødvendige fontene som krever til din nettleser cache for å vise tekst og fonter på en riktig måte. Det er for denne hensikten nettleseren henviser til Google. Som oppretter en direkte forbindelse med Google sine servere. Google blir da klar over at vår webside ble besøkt via din IP adresse. Bruken av Google Web fonts er gjort i interesse for en mer uniform og attraktive presentasjon av vår plugin.

Dette konstituerer en berettig interesse i medhold til Art. 6 (1) (f) DSGVO. Hvis din nettleser ikke støtter web fonts, blir en standard font brukt i stedet for.

Mer informasjon om håndtering av brukerdata finner man på https://developers.google.com/fonts/faq og under Google’s privacy policy på https://www.google.com/policies/privacy/.
Kontaktskjema

Dersom kontaktskjema på nettsiden blir benyttet så lagres informasjonen.